Sport & Squashclub do-it biedt ook super leuke danslessen aan voor de kids : Danskriebels en Dance-it !

Bij de danslessen staat het plezier en lekker bewegen voorop!

Danskriebels:
Deze dansles is speciaal voor de dreumesen. We gaan lekker bewegen op muziek, we zingen liedjes, doen dansspelletjes en ook deze kleintjes leren al dansjes aan.

Dance-it:
We starten de les altijd op met een goede warming up met o.a. lenigheids- en conditionele oefeningen. We doen leuke dansspelletjes/oefeningen, leren danspasjes en ze krijgen elke week weer een nieuw stuk choreografie aangeleerd. Aan het einde van de les sluiten we altijd weer af met een cooldown. Dit alles op de hits van nu.

Tijdens de lessen zijn er geen ouders aanwezig. Kinderen mogen tijdens de les aan waar zij zich fijn in voelen, een trainingsbroek of een balletpakje of hun allermooiste prinsessenjurk. Wél met binnen schoenen, stoffen slappe gym schoentjes of mooie sneakers, het mag allemaal !

Kom jij een proefles doen? Heel graag tot in de dansles ! DANCE IT !

Meld je nu aan!