Bedrijfsfitnessplan

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is dé gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie. Een unieke en complete regeling waarmee uw werknemers gemiddeld 50% goedkoper fitnessen. Met ruim 1.000 deelnemende fitnesscentra beschikt Bedrijfsfitness Nederland over het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

EFAA

EFAA biedt opleidingen, hulpmiddelen en bijscholingen voor clubmanagers, fitness trainers, personal trainers en leefstijlcoaches.
Wilt u uzelf, uw team of uw organisatie doorontwikkelen naar een erkend hoogwaardig service- en kwaliteitsniveau, dan heeft u aan EFAA de ideale partner.

FitVak

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling.
Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. Fit!vak geeft viermaal per jaar het vakblad Fit!magazine…

VES

De Vereniging Exclusieve Sportcentra is een fitnessorganisatie zonder winstoogmerk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, exclusiviteit en dienstverlening.

Intenz Gezondheidsplan

Intenz Gezondheidsplan is al vele jaren toonaangevend in vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. Iedere dag stimuleert Intenz vele duizenden medewerkers te werken aan het verbeteren van hun leefstijl.

Olympisch Netwerk Gelderland

Het Olympisch Netwerk Gelderland ondersteunt sporttalenten, sportverenigingen, coaches, topsporters, sportbonden, bedrijven, scholen en andere instellingen bij het realiseren van een goed sportklimaat.

VGZ

Afvallen, conditie verbeteren, spieren kweken. Met fitness kunt u alle kanten op. Met uw VGZ-Zorgpas kunt u nu met korting een proefabonnement nemen bij Sport & Squashclub do-it. U wordt daarbij uitgebreid begeleid.