Partners


Bedrijfsfitnessplan

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is dé gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie. Een unieke en complete regeling waarmee uw werknemers gemiddeld 50% goedkoper fitnessen. Met ruim 1.000 deelnemende fitnesscentra beschikt Bedrijfsfitness Nederland over het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Bezoek Website


EFAA

EFAA biedt opleidingen, hulpmiddelen en bijscholingen voor clubmanagers, fitness trainers, personal trainers en leefstijlcoaches.
Wilt u uzelf, uw team of uw organisatie doorontwikkelen naar een erkend hoogwaardig service- en kwaliteitsniveau, dan heeft u aan EFAA de ideale partner.

Bezoek Website


FitVak

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling.
Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. Fit!vak geeft viermaal per jaar het vakblad Fit!magazine…

Bezoek Website


VES

De Vereniging Exclusieve Sportcentra is een fitnessorganisatie zonder winstoogmerk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, exclusiviteit en dienstverlening.

Bezoek Website


Intenz Gezondheidsplan

Intenz Gezondheidsplan is al vele jaren toonaangevend in vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. Iedere dag stimuleert Intenz vele duizenden medewerkers te werken aan het verbeteren van hun leefstijl.

Bezoek Website

Olympisch Netwerk Gelderland

Het Olympisch Netwerk Gelderland ondersteunt sporttalenten, sportverenigingen, coaches, topsporters, sportbonden, bedrijven, scholen en andere instellingen bij het realiseren van een goed sportklimaat.

Bezoek Website

VGZ

Afvallen, conditie verbeteren, spieren kweken. Met fitness kunt u alle kanten op. Met uw VGZ-Zorgpas kunt u nu met korting een proefabonnement nemen bij Sport & Squashclub do-it. U wordt daarbij uitgebreid begeleid.

Bezoek Website