Club Rumble

Club Rumble is een effectieve full-body workout geïnspireerd op bewegingen uit het traditionele boksen. De training bestaat uit een dynamische warming-up, stoottechnieken en full-body krachttechnieken. Lets Rumble is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig!

Is Club Rumble iets voor mij?

De Club Rumble groepsles is gericht op iedere sporter van sportclub do-it. De vraag is, hoeveel wilt u er zelf uithalen!? Tijdens de intensieve les wordt het maximale uit jezelf gehaald, maar jij bepaalt je eigen grenzen. Jong, oud, man, vrouw, beginner of gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling met Club Rumble!

Hoe ziet een Club Rumble les eruit?

Een Club Rumble bestaat aan drie kernen te bestaan uit: Een warming-up op vlotte muziek die aanstuurt op goed warm maken van de spieren. Hierop volgend kern twee dat geïnspireerd is op het traditionele boksen. Door het leren coördineren van voeten en handen onder snelheid komt uw conditie centraal te staan! De les sluit af met een prachtig full-body workout parcour waar wij u uitdagen om uw grenzen te verleggen! Bent u er klaar voor? De handschoenen wel, want die liggen voor u klaar.

CLUB RUMBLE

DAGTIJDSTIP