LIFESTYLE COACHING

Bij Sport & Squashclub do-it kun je ook terecht voor een goed en gezond voedingsadvies! Je volgt een programma waarin je op individuele wijze leert op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. De adviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt je energiebehoefte bepaald. De hieraan gekoppelde voedingsadviezen sluiten helemaal aan op je doelstellingen.

Veel mensen willen een paar kilo kwijt, anderen willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat je reden ook is, je bepaalt je eigen doel, waar je met voedingscoaches Marco en/of Willem naartoe werkt.

Wat maakt dit programma dan anders? Wij gaan uit van een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaan uit van een lage energie inname. Hierdoor raak je in het begin snel kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Als je weer meer gaat eten, reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een crashdieet een hongergevoel en weinig energie. Onze visie is: zorg voor een optimale stofwisseling en leer bewust worden wat gezonde voeding is.

Weet je eenmaal wat gezonde voeding is, dan ben je in staat zelf een indeling in je voedingspatroon te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je leert om meer te eten dan je gewend bent en toch af te vallen.