Logo - Meet Me @ The GymSportprogramma voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Sporten is gezond! Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is beweging noodzakelijk. Beweging zorgt namelijk voor verbetering van uw hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen. Sport & Squashclub do-it en Be Active biedt mensen met niet-aangeboren hersenletsel met het project Meet me @ the gym de sportondersteuning die zij nodig hebben.

Meet me @ the gym: 12 weken sporten voor mensen met NAH

Met het project Meet me @ the gym bent u verzekerd van onze specialistische sportondersteuning op het gebied van NAH. Meet me @ the gym is een ‘keurmerk’ van De Hersenstichting en de Edwin van der Sar Foundation, in samenwerking met Fit!Vak. Als u meedoet aan het project krijgt u:

– Een rustige omgeving zonder storende prikkels.

– Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.

– Sportprogramma’s op maat voor mensen met NAH.

Na een intakegesprek en test(en) bespreken we met u wat uw wensen en mogelijkheden zijn en welke sportactiviteit(en) daarbij het beste passen. Ook kijken we welke doelen u wilt behalen. In veel gevallen betekent dat dat u gaat trainen tijdens de rustigere fitnessuren (middag). Wij zorgen ervoor dat iedereen een passend bewegingsaanbod krijgt!

Sportmaatje

De gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel zijn per persoon verschillend. Zowel lichamelijk als verstandelijk en emotioneel kunnen zich grote veranderingen voordoen. Daarom is het fijn om dan een steun en toeverlaat, een sportmaatje te hebben. Deze kan u helpen tijdens het sporten maar misschien is het ook gewoon leuk om samen te bewegen en bij te kletsen. Het sportmaatje kan * gratis deelnemen aan het Meet me @ the gym project.

* vraag naar de voorwaarden.

Kom kennismaken

Op 16 maart van 13.30 – 16.00 uur houden wij een inloopmiddag. Laat uw brein niet zitten en kom kijken wat beweging voor u kan betekenen.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer