VES Paspoort

Omdat je lid bent van Sport & Squashclub do-it kun je gratis bij meer dan 90 sportcentra in Nederland sporten!

Nu in ons sportcentrum; het VES paspoort. Als je lid bent of lid wordt van onze sportschool heb je de mogelijkheid om bij meer dan 90 sportcentra door heel Nederland gratis te sporten. Want Sport & Squashclub do-it is lid van de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES).

Weekendje weg of op vakantie in Nederland? Je kunt blijven sporten!
Stel je voor, je boekt een vakantie of een weekendje weg in Nederland en wilt toch blijven sporten. Surf dan naar www.ves.nl, zoek een VES sportcentrum in de buurt en maak een afspraak. Zo sport je ook tijdens je vakantieverblijf lekker door.

Het lidmaatschapspasje is je VES paspoort
De clubpas van Sport & Squashclub do-it is tevens het paspoort dat je toegang geeft tot alle andere VES sportcentra in Nederland. Zorg er dus voor dat je je clubpas altijd bij de hand hebt.

Kijk op www.ves.nl bij welke sportcentra in Nederland je allemaal kunt sporten.