Goedkoper of zelfs gratis sporten bij Sportclub Do-It

Vanaf deze maand is de VES voordeelpas bij ons geïntroduceerd. Met de VES voordeelpas kan je goedkoper of zelfs gratis sporten bij Sportclub Do-It. Door samenwerking met Nederland’s grootste webwinkels als Zalando, Wehkamp, BOL.com, etc. is het nu mogelijk het fitnessabonnement te laten sponsoren. Gebruikers van de pas ontvangen de HOOGSTE korting  van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels.

Hoe werkt de VES voordeelpas?

+ Wanneer je ingelogd bent via www.vesvoordeelpas.nl en je een aankoop doet bij één van de 2300 webwinkels , ontvangt de VES voordeelpas commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan.
+ Na goedkeuring van je aankoop wordt de commissie voor 100% aan jou uitgekeerd op jouw VES voordeelrekening.
+ De commissie die je ontvangt komt bovenop de eventuele korting die je bij de desbetreffende webshop krijgt!
+ Het gespaarde bedrag kun je in mindering laten brengen op je fitnessabonnement bij Sportclub Do-It. Als je op uitbetalen klikt wordt het geld, minus €5,- administratiekosten, aan jouw sportcentrum overgemaakt. Hierdoor ga je dus goedkoper of zelfs GRATIS sporten!

Door de sponsoring van het fitnessabonnement bij meer dan 2300 webwinkels wordt sporten goedkoper of zelfs gratis en draagt deze bij aan een gezonde samenleving.

Wil je goedkoper of zelfs gratis fitnessen bij Sportclub Do-It? Haal dan voor maar €5,- je VES voordeelpas op bij de receptie.  Voor meer informatie kijk je op www.vesvoordeelpas.nl/uitleg.