Corona

Net als in elke andere branche gelden ook voor ons allerlei voorzorgsmaatregelen. Samen dienen wij ons aan deze voorzorgsmaatregelen te houden, zodat iedereen bij ons veilig en verantwoord kan sporten en wij elke sporter veilig kunnen begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

Fitness en eGym

• Je dient te reserveren als je wilt komen fitnessen en/of eGymmen.
  • Reserveren kan via onze app.
  • Je kunt maximaal 8 dagen van tevoren reserveren.
  • We hanteren in onze fitnesszaal binnen een maximum aantal bezoekers van 20 klanten per uur.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

De gehele zomer blijft de overkapping op de parkeerplaats staan. Je kunt dus voor binnen óf buiten reserveren.

Groepslessen

• Je dient iedere deelname aan onze groepslessen te reserveren.
  • Reserveren kan via onze app.
  • In deze periode hanteren we geen vaste lijsten.
  • Alle hoog-intensieve lessen zullen deze zomer buiten plaatsvinden onder de overkapping.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Squash

• Je dient een squashbaan te reserveren via do-it.baanreserveren.nl
  • Je kunt voor maximaal 45 minuten een squashbaan reserveren.
  • Buiten de baan dien je 1.5 meter afstand te houden van elkaar.

Horeca

In onze horeca gelegenheid hanteren wij 1.5 meter afstand tot elkaar. Je hoeft hiervoor niet te reserveren.

Kidsclub

De kidsclub is weer geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30-10.45 uur. Wil je gebruik maken van de kidsclub dan graag opgeven bij de receptie.

Kleedkamers en toiletten

Het is mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Op dit moment kiezen wij ervoor uit voorzorg om nog te wachten met het gebruikmaken van de sauna’s. De toiletten mogen ook gebruikt worden. De gebruiker reinigt na gebruik zelf het toilet met de schoonmaakspullen die door ons beschikbaar worden gesteld.

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 22.00 uur.
Zaterdag en zondag 8.00-13.00 uur

Welke voorzorgsmaatregelen gelden er verder in de sportclub?

• Bij reservering voor je bezoek vul je een vragenlijst online in, waarbij je verklaart geen klachten te hebben.
  • Zorg ervoor dat je niet eerder aanwezig bent op de club dan de afgesproken starttijd.
  • Bij binnenkomst ben je verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep.
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand met andere sporters en met onze medewerkers.
  • Maak gebruik van je handdoek tijdens het sporten.
  • Reinig en desinfecteer de apparatuur wanneer je stopt.