Corona

Net als in elke andere branche gelden ook voor ons allerlei voorzorgsmaatregelen. Samen dienen wij ons aan deze voorzorgsmaatregelen te houden, zodat iedereen bij ons veilig en verantwoord kan sporten en wij elke sporter veilig kunnen begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

Fitness en eGym

• Je dient te reserveren als je wilt komen fitnessen en/of eGymmen.
  • Reserveren kan via onze app.
  • Je kunt maximaal 8 dagen van tevoren reserveren.
  • We hanteren in onze fitnesszaal een maximum aantal bezoekers van 20 klanten per uur.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Groepslessen

• Je dient iedere deelname aan onze groepslessen te reserveren.
  • Reserveren kan via onze app.
  • In deze periode hanteren we geen vaste lijsten.
  • Alle hoog-intensieve lessen zullen buiten plaatsvinden onder de overkapping.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Squash

• Je dient een squashbaan te reserveren via do-it.baanreserveren.nl
  • Je kunt voor maximaal 45 minuten een squashbaan reserveren.
  • Op en buiten de baan dien je 1.5 meter afstand te houden van elkaar.

Horeca

De bar is gesloten. Alleen nog koffie, water, shakes en sportdranken to go.

Kidsclub

De kidsclub is weer geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30-10.45 uur. Wil je gebruik maken van de kidsclub dan graag opgeven bij de receptie.

Kleedkamers en toiletten

De kleedkamers en douches mogen binnen de nieuwe maatregelen niet gebruikt worden. Zorg er voor dat je omgekleed aankomt en klaar bent om te gaan sporten!

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 22.00 uur.
Zaterdag en zondag 8.00-13.00 uur

Mondkapjesplicht
Wij vallen deels onder publieke binnenruimte. In de fitnessruimte en groepszalen is de uitzonderingsregel van toepassing dat geen mondkapje gedragen hoeft te worden, ook niet als van apparaat wordt gewisseld.

Daarom gelden de volgende maatregelen:

• Draag een mondkapje bij binnenkomst.
  • Mondkapje kan af wanneer je je in de fitnessruimte, één van groepszalen of squashbanen bevindt.
  • Tijdens het sporten hoef je géén mondkapje op.
  • Als je klaar bent met sporten en je gaat verplaatsen richting de uitgang doe je je mondkapje weer op.
  • Het dragen van een mondkapje is eigen verantwoordelijkheid.

Welke voorzorgsmaatregelen gelden er verder in de sportclub?

• Bij reservering voor je bezoek vul je een vragenlijst online in, waarbij je verklaart geen klachten te hebben.
  • Zorg ervoor dat je niet eerder aanwezig bent op de club dan de afgesproken starttijd.
  • Bij binnenkomst ben je verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep.
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand met andere sporters en met onze medewerkers.
  • Maak gebruik van je handdoek tijdens het sporten.
  • Reinig en desinfecteer de apparatuur wanneer je stopt.