Corona

Net als in elke andere branche gelden ook voor ons allerlei voorzorgsmaatregelen. Samen dienen wij ons aan deze voorzorgsmaatregelen te houden, zodat iedereen bij ons veilig en verantwoord kan sporten en wij elke sporter veilig kunnen begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

Fitness en eGym

• Je dient alleen te reserveren als je wilt komen eGymmen. Fitness is vrij.
  • Reserveren kan via onze app.
  • Je kunt maximaal 8 dagen van tevoren reserveren.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Groepslessen

• Je dient iedere deelname aan onze groepslessen te reserveren.
  • Reserveren kan via onze app.
  • In deze periode hanteren we geen vaste lijsten.
  • Alle hoog-intensieve lessen zullen buiten plaatsvinden onder de overkapping.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Squash

• Je dient een squashbaan te reserveren via do-it.baanreserveren.nl
  • Je kunt voor maximaal 45 minuten een squashbaan reserveren.
  • Op en buiten de baan dien je 1.5 meter afstand te houden van elkaar.

Kidsclub

De kidsclub is weer geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30-10.45 uur. Wil je gebruik maken van de kidsclub dan graag opgeven bij de receptie.

Kleedkamers en toiletten

De kleedkamers en douches mogen binnen de nieuwe maatregelen weer worden gebruikt.