Corona

Woensdag 1 juli gaan we weer open en we verheugen ons er enorm op je weer te zien.

Net als in elke andere branche gelden ook voor ons allerlei voorzorgsmaatregelen. Samen dienen wij ons aan deze voorzorgsmaatregelen te houden, zodat iedereen bij ons veilig en verantwoord kan sporten en wij elke sporter veilig kunnen begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

Fitness en eGym

• Je dient te reserveren als je wilt komen fitnessen en/of eGymmen.
  • Reserveren kan via onze app.
  • Je kunt maximaal 8 dagen van tevoren reserveren.
  • We hanteren in onze fitnesszaal binnen een maximum aantal bezoekers van 20 klanten per uur.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Let op: Op dit moment kan je 1 reservering van een uur per dag plaatsen. Wil je langer trainen? Overleg dan met de aanwezige instructeur of er ruimte is.

De gehele zomer blijft de overkapping op de parkeerplaats staan. Je kunt dus voor binnen óf buiten reserveren.

Groepslessen

• Je dient iedere deelname aan onze groepslessen te reserveren.
  • Reserveren kan via onze app.
  • In deze periode hanteren we geen vaste lijsten.
  • Alle hoog-intensieve lessen zullen deze zomer buiten plaatsvinden onder de overkapping.
  • Een eigen handdoek en bidon zijn verplicht.
  • Je bent na gebruik zelf verantwoordelijk voor het reinigen van de materialen.

Let op: Op dit moment kan je 1 groepsles per dag reserveren. Wil je meerdere lessen achter elkaar doen, overleg dan met de aanwezige instructeur of er ruimte is.

Squash

• Je dient een squashbaan te reserveren via do-it.baanreserveren.nl
  • Je kunt voor maximaal 45 minuten een squashbaan reserveren.
  • Buiten de baan dien je 1.5 meter afstand te houden van elkaar.

Horeca

In onze horeca gelegenheid hanteren wij 1.5 meter afstand tot elkaar. Je hoeft hiervoor niet te reserveren.

Kidsclub

De kidsclub zal gesloten blijven tot 31 augustus. Mede door de aankomende schoolvakantie als ook de opstart van alle activiteiten binnen, hebben wij uit voorzorg gekozen om na de vakantie weer te starten met de kidsclub.

Kleedkamers en toiletten

Het is mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Op dit moment kiezen wij ervoor uit voorzorg om nog te wachten met het gebruikmaken van de sauna’s. Deze zullen wij uiterlijk per 1 september weer in gebruik nemen. Uiteraard blijven wij alert en indien mogelijk zullen de sauna’s eerder opengaan. De toiletten mogen ook gebruikt worden. De gebruiker reinigt na gebruik zelf het toilet met de schoonmaakspullen die door ons beschikbaar worden gesteld.

Maandag t/m donderdag 8.00-12.00 uur en 16.00-22.00 uur.
Vrijdag 8.00-12.00 uur en 16.00-18.00 uur.
Zaterdag en zondag 8.00-12.00 uur

Bij voldoende animo zullen wij de openingstijden verruimen.

Welke voorzorgsmaatregelen gelden er verder in de sportclub?

• Bij reservering voor je bezoek vul je een vragenlijst online in, waarbij je verklaart geen klachten te hebben.
  • Zorg ervoor dat je niet eerder aanwezig bent op de club dan de afgesproken starttijd.
  • Bij binnenkomst ben je verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep.
  • Houd minimaal 1.5 meter afstand met andere sporters en met onze medewerkers.
  • Maak gebruik van je handdoek tijdens het sporten.
  • Reinig en desinfecteer de apparatuur wanneer je stopt.
  • Betalingen zijn alleen mogelijk via een pintransactie of automatische incasso.

Vanaf 1 juli zien we elkaar weer in de sportclub. Wij kunnen in ieder geval niet wachten jullie weer te mogen ontvangen.

Team Sport & Squashclub do-it