eGym

eGym is een circuit van 8 krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Sport & Squashclub do-it staan 8 volautomatische eGym toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met je persoonlijke gegevens automatisch bewaard op een persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via het persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren.

Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

eGym proberen? vraag hier een gratis proefles aan.