fbpx

Sportvasten

 

Sportvasten is een 10-daagse trainingsmethode om uw lichaam te leren om vetreserves aan te spreken, in plaats van enkel suikers te verbranden. Sportvasten zorgt niet alleen voor snel gewichtsverlies. Belangrijker is dat sportvasten voor de zogeheten ‘Metabolic Switch’ zorgt, en u door het verbranden van lichaamsvet makkelijker uw ideale gewicht behoudt.

Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram”

Wat maakt dit programma dan anders? Wij gaan uit van een optimale stofwisseling. Veel ‘crash diëten’ gaan uit van een lagere energie inname. Hierdoor raak je in het begin snel kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat hierdoor op een laag pitje. Als je weer meer gaat eten, reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heb je bij een ‘crash dieet’ een hongergevoel en weinig energie.

Onze filosofie is: zorg voor een optimale stofwisseling en leer bewust worden van wat gezonde voeding is. Weet je eenmaal wat gezonde voeding is, dan ben je in staat zelf een indeling in je voedingspatroon te maken, en zal het leven nooit meer uit ‘lijnen’ bestaan.

Heeft u interesse in sportvasten en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hier uw gegevens in.