Onze Partners

De Vereniging Exclusieve Sportcentra is een fitnessorganisatie zonder winstoogmerk. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, exclusiviteit en dienstverlening.

Met het lidmaatschap van Sportclub Do-It kunt u gebruik maken van de ‘VES voordelen’. U kunt hiermee onder andere gratis sporten bij alle in Nederland en België gevestigde VES fitnesscentrums. Ideaal als u op vakantie gaat, of een weekendje weg bent.

Afvallen, conditie verbeteren, spieren kweken. Met fitness kunt u alle kanten op. Met uw VGZ-Zorgpas kunt u nu met korting een proefabonnement nemen bij Sport & Squashclub do-it. U wordt daarbij uitgebreid begeleid.

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling.
Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. Fit!vak geeft viermaal per jaar het vakblad Fit!magazine…

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is dé gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie. Een unieke en complete regeling waarmee uw werknemers gemiddeld 50% goedkoper fitnessen. Met ruim 1.000 deelnemende fitnesscentra beschikt Bedrijfsfitness Nederland over het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Intenz Gezondheidsplan is al vele jaren toonaangevend in vitaliteitsprogramma’s voor het bedrijfsleven. Iedere dag stimuleert Intenz vele duizenden medewerkers te werken aan het verbeteren van hun leefstijl.