Hecht jij ook veel waarde aan persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit? Dan zal je je bij ons snel op je gemak voelen. Bij Sport & Squashclub do-it draait het om een gezonde levensstijl. Werken aan je “shape en conditie” in een professionele omgeving met een ontspannen sfeer. Onze goed opgeleide instructeurs helpen je graag bij het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen.

Uiteindelijk is bewegen is gezond voor iedereen. Met een getraind lichaam, voel je je lekkerder en zekerder. Je zal meer energie hebben en uiteindelijk meer aan kunnen. Je kunt bij Sport & Squashclub do-it kiezen uit een breed aanbod van mogelijkheden, van cardiofitness tot krachttraining.

De diverse groepslessen bieden ook een goede basis om te werken aan jouw doelstellingen. Bijvoorbeeld; Club Shape, Club Power, Club Zumba, Club Spinning, Club Pilates en Club Yoga. Maar ook activiteiten zoals Hit & Kick voor kids zijn erop gericht dat iedereen aan bod kan komen.

Of ben jij misschien gek op Squash? Met 4 squashbanen biedt Sport & Squashclub do-it veel mogelijkheden en spelplezier voor de squashliefhebber. Je hebt bij ons dus mogelijkheden genoeg dus om aan je conditie te werken, gezond te blijven of af te vallen.
Sport & Squashclub do-it is een echte sportclub. Maar naast actief bezig zijn vind je bij ons ook ruimte en mogelijkheden voor ontspanning. Als je wilt kun je lekker genieten van een drankje of verfrissing aan onze gezellige bar en lekker bijkomen van alle inspanningen.

Jong, oud, man of vrouw, beginner of fanatieke sporter. Iedereen kan 12 maanden per jaar, 7 dagen per week fit worden en fit blijven bij Sport & Squashclub.