Fysiotherapie Barneveld

Unieke samenwerking met Fysiotherapie Jan Evers
Dat sporten onlosmakelijk verbonden is met de gezondheid van je lichaam, weten we allemaal. En toch is niet iedereen daar bewust mee bezig. Om de kwaliteit van het sporten op een hoog niveau te houden werkt Sport & Squashclub do-it samen met de fysiotherapeutengroep van Jan Evers. Voor sporters en patiënten heeft deze unieke samenwerking al veel opgeleverd. Sporters staan onder professionele begeleiding van specialisten, zeker als er sprake is van blessures. Patiënten aan de andere kant kunnen weer gebruik maken van de trainingsfaciliteiten en kennis van Sport & Squashclub do-it.

Een sportieve samenwerking
Jan Evers is geen onbekende bij sportminnend Barneveld. Hij en zijn team begeleiden niet alleen diverse lokale sportverenigingen, maar ook professionele sporters. Deze sporters, maar ook particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor verschillende soorten behandelingen. Net als bij Sport & Squashclub do-it combineren ze een gezellige en informele werksfeer met een professionele aanpak. In de praktijk werken uitsluitend goed opgeleide en ervaren therapeuten, die professioneel werk leveren. Omdat beide organisaties professionaliteit combineren met dezelfde passie, namelijk ´gezondheid door bewegen´ is de samenwerking bijzonder succesvol te noemen.

Advies over behandeling en voorkomen van blessures
Fysiotherapie richt zich zowel op preventieve blessurebehandeling als op bewegen met blessures of lichamelijke ongemakken. Denk hierbij aan rugafwijkingen of reumatische aandoeningen. Maar ook mensen met COPD, een verzamelnaam voor de longaandoeningen of hartafwijkingen hebben baat bij verantwoord en bewust bewegen en sporten. Fysiotherapeutisch centrum Jan Evers Is op deze gebieden gespecialiseerd in de behandeling ervan. Dat is voor veel mensen de kans om toch te gaan of blijven sporten, omdat ze in goede handen zijn bij zowel Jan Evers als bij Sport & Squashclub do-it.