Squash

Met squash op een speelse manier in topconditie
De groeiende belangstelling voor squash is duidelijk te merken aan het toenemende aantal leden in deze tak sport. De combinatie van het snelle spel en het, toch wel hogere,  inspanningsniveau trekt veel mensen naar de squashbanen. Inmiddels is squash de status van ´spelletje´ontgroeit. Het is een topsport dat op internationaal niveau wordt gespeeld. Ook Nederland gooit hoge ogen op dit niveau. Dat stimuleert veel mensen om ook aan de slag te gaan. En dat kan bij Sport & Squashclub do-it!

Ga aan de slag bij do-it
Sportclub & Squashclub do-it beschikt over 4 moderne squashbanen. Vooral de combinatie van intensief sporten en na afloop gezellig in de loungebar napraten is ideaal bij Sport & Squashclub do-it. De baan kun je telefonisch, via mail of in de club bij een van onze medewerkers reserveren. Spelen op een vast tijdstip is ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.